dimarts, 23 de febrer del 2010

Normes

Tasques

Un cop llegida la novel.la us haureu de repartir voluntàriament en tres grups d’entre sis i 8 alumnes, per tal de realitzar els següents exercicis col.lectius:

1. 10-02-2010. Fundació de tres clubs per classe. Haureu de redactar un document de presentació de cada club, amb els quatre apartats següents:

a) Nom del club

b) Nom del fundador/a

c) Presentació de tots els seus membres, en què s’han de ressaltar dos trets positius: un físic i un de caràcter.

d) Tres objectius del club

Els sis textos finals s’atorgaran signats per tots els seus membres a Àngel Burgas al final del col.loqui-debat.

2. 10-02-2010. Un cop constituïts els sis clubs i amb els mateixos equips de treball encara, haureu de redactar una bateria de preguntes per al col.loqui-debat amb el novel.lista Àngel Burgas, centrades en la seva biografia, la relació entre la seva vida i la seva obra i, finalment, sobre la literatura en general i la literatura juvenil més particularment. Cada tema el treballarà un club de cada classe.

3. 17-02-2010. Un cop redactades les preguntes, les classificareu i seleccionareu (amb l’ajut del professorat) segons la temàtica a què pertanyin i les organitzareu en les tres seccions esmentades anteriorment. Hi haurà d’haver un mínim d’una pregunta per alumne/a, per tal de poder-la formular directament a l’autor el dia 19 de febrer de 2010. L’entrevista sencera es penjarà al bloc.

4. 19-02-2010. El dia de la xerrada amb l’autor treballareu per parelles. Haureu de transcriure amb el màxim de fidelitat a les paraules de l’autor, amb l’ajut d’un company/a de grup, que també s’encarregarà de copiar la resposta, per així poder contrastar el material recollit.

5. 1-03-2010. Haureu de presentar per grups i conjuntament cadascuna de les preguntes que us va contestar Àngel burgas.

6. 3-03-2010. Haureu de penjar al bloc l’entrevista amb la resposta a les preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada